حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است انتقال ۱۶ زندانی ایرانی از ایروان به تهران کوربین: غزه با پول آمریکا و سکوت اروپا ویران شد مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد موریتانی گزارش‌های مربوط به سقوط پرواز حجاج را تکذیب کرد (۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم استاندار خراسان رضوی: بهره‌وری از منافع حضور گردشگران نباید محدود به اصناف حومه حرم مطهر رضوی باشد ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان آزاد شدند وزرای خارجه آمریکا و آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند سپاه از شناسایی و دستگیری عناصر مرتبط با رسانه‌های بیگانه در بندر امام خبرداد + فیلم ایلان ماسک: از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کنم دبیر شورای عالی امنیت ملی: از اصول خود در حفظ چرخه غنی‌سازی کوتاه نمی‌آییم وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است سی‌ان‌ان، از نزدیکی ایران و آمریکا به توافق خبر داد (۸ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای رابطه ایران و عربستان کاملاً جدی هستیم | تلاش می‌کنیم در اعزام حجاج، خللی ایجاد نشود + فیلم وندی شرمن: تغییر مداوم در اهداف و شرایط، کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند
سرخط خبرها

طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۳۳۳۵
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
طعنه عراقچی به ترامپ | به‌جای کوچاندن فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را به گرینلند ببرید + فیلم
وزیر امور خارجه گفت: به‌جای فلسطینیان سعی کنید اسرائیلی‌ها را بیرون کنید؛ آن‌ها را به گرینلند ببرید تا بتوانید با یک تیر ۲ نشان بزنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که گفته توافق با ایران خوب خواهد بود، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی در واکنش به آن بیان کرد که مشخصا کافی نخواهد بود و وضعیت در حال حاضر، بسیار دشوارتر از قبل است».

ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، از جمله آمریکا، به بهانه ناقص بودن آن خارج شد و با در پیش گرفتن سیاست «کارزار فشارحداکثری» تحریم‌های پیشین علیه ایران را که طی این توافق لغو شده بودند، بازگردانی کرده و تحریم‌های جدیدی را نیز علیه ایران اعمال کرد.

عراقچی در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه انگلیسی اسکای نیوز درباره تهدیدات علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرد: صراحتا گفته‌ایم هرگونه حمله به تاسیسات اتمی ما با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد. اما فکر نمی‌کنم چنین کار دیوانه‌واری کنند. این کل منطقه را به فاجعه‌ای بسیار بد تبدیل می‌کند.

او در این گفت‌وگو در واکنش به ابراز تمایل ترامپ به توافق با ایران گفت که به‌رغم آمادگی او برای شنیدن صحبت‌های رئیس‌جمهور آمریکا، ترغیب کردن ایران به آغاز مذاکراتی تازه با آمریکا برای توافقی دیگر، با توجه به آنچه برای توافق سال ۲۰۱۵ رخ داد، نیازمند اقدامات بیشتری است.

وزیر امور خارجه ایران بیان کرد: وضعیت کنونی متفاوت و بسیار دشوارتر از قبلی است. طرف مقابل باید اقدامات زیادی برای جلب اعتماد ما انجام دهد. ما چیزی جز کلمه «خوب» نشنیده‌ایم و مشخص است که این کافی نیست.

عراقچی در پاسخ به سوال «دومینیک وَگ‌هورن» خبرنگار ارشد اسکای نیوز مبنی بر اینکه «شما آماده هستید که به ترامپ شانسی بدهید که حداقل به آنچه می‌گوید گوش دهید»، گفت: بله، البته.

او در پاسخ به سوال خبرنگار انگلیسی درباره اینکه «اگر او چیزهای درستی بگوید و با احترام به سمت شما بیاید، شما با ترامپ گفت‌وگو می‌کنید؟»، گفت: در این صورت، ما تصمیم می‌گیریم. من به شما نمی‌گویم که هر چیزی که او می‌گوید را رد می‌کنیم.

او در بخش دیگری از این گفت‌وگو در واکنش به ایده ترامپ برای غزه پساجنگ، مبنی بر انتقال مردم غزه به کشورهای دیگر به طور موقت و طولانی‌مدت به بهانه بازسازی این منطقه جنگ‌زده، با کنایه به چشم‌داشت ترامپ به خریداری جزیره گرینلند که تحت حاکمیت دانمارک قرار دارد و در شمالگان واقع شده، گفت: پیشنهاد من چیز دیگری است. به جای فلسطینی‌ها، اسرائیلی‌ها را اخراج و به گرینلند فرستاده شوند تا با یک تیر دو نشان بزنند.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به سوالی درباره تاثیر درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی بر گروه‌های مقاومت منطقه، از جمله حزب‌الله لبنان و حماس گفت: حماس و حزب‌الله آسیب دیده‌اند. اما در عین حال، در حال بازسازی خود هستند. چراکه همان طور که قبلا گفته‌ام، این یک جنبش فکری، یک تفکر، یک هدف و آرمانی است که همواره وجود خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->